Vi finner de gode event arenaene

KONFERANSER & KICK-OFF

Et godt møte krever rett innhold og proff gjennomføring tilpasset målsetting, budsjett og deltagernes forventninger. Vi er opptatt av et godt møtedesign for å sikre størst mulig utbytte av møtet eller eventet. Kort sagt - hva ønsker man å oppnå med arrangementet?

Vi tar jobben! Finner fram til best egnet destinasjon og arena for ditt arrangement og lager et komplett programforslag og budsjett basert på din briefing og målsettinger for møtet.

Trenger man en ekstern møteleder eller konferansier? Eksterne foredragsholdere som er ekspert på et fagområde eller skal inspirere og motivere deltagerne? Gode pauseinnslag eller overraskelser underveis?

Vi bistår også med produksjon av proffe presentasjoner og teknisk gjennomføring av disse. Og naturligvis sceneteknikk, lyd, lys, dekor og teknikere.

For den sosiale delen av programmet har vi et stort nettverk av dyktige artister, musikere, skuespillere, illusjonister og kunstnere som kan bidra til å løfte arrangementet. Vi leverer også sosiale team-building aktiviteter og opplevelser for små og store grupper.

Be om et uforpliktende møte!

Polyester-liten KickOff_Denis-liten 

Modul Event & Conference © 2021

Levert av Digital Industri