Klar for de store naturopplevelsene

Svalbard

Svalbard, en av Norges siste utposter og en fantastisk naturopplevelse som går utenpå det aller meste, hvor som helst i verden. Bli med på ekspedisjon i pelsjegernes fotspor

Vi setter sammen et komplett program basert på ønsket antall dager, og tar gruppen med på en ekspedisjon deltagerne aldri vil glemme. Vi kan overnatte i den nedlagte russiske byen Pyramiden, på Isfjord Radio eller i en snøhule, vi kan besøke fangsthytter og kan oppleve isbjørn, hvalross, sel, fjellrev og Svalbardrypa.

Våre reiseledere guider dere og ivaretar sikkerheten hele veien. Det legges opp til lange dager ute, til tider med ekstreme temperaturer, uten mulighet til å komme innomhus. Et minimum av fysisk form er påkrevet, da vi ofte er langt unna sivilisasjonen.

Eksempler på aktiviteter/ opplevelser: fuglefjell, isbreer, scooterkjøring i urørt natur, hundespann, kullgruvene, isgrotter, topptur, Barentsburg, Longyearbyen, nordlys, fangstmenn og stasjoner, polarheltenes historie og majestetisk natur.

Vi har tilgang på unike opplevelser, temaer, ressurspersoner og fasiliteter for å gjøre din tur helt spesiell. Be om programforslag!

Skjermbilde 2013-11-18 kl. 14.06.08_preview

Skjermbilde 2013-11-18 kl. 16.10.08_preview 

Modul Event & Conference © 2021

Levert av Digital Industri